Diari de versions del MiraMon


Fullejar per data


   (1-1634)
Data: 11-12-2012
Versiķ: 7.1a
Descripciķ:
  • MM32: S'ha implementat la reprojecciķ cartogrāfica al vol de capes vectorials el que permet llegir en una mateixa sessiķ del MiraMon capes en qualsevol dels sistemes de referčncia cartogrāfics que suporta. Aquesta reprojecciķ inclou qualsevol canvi de sistema de referčncia (dātum, elˇlipsoide, projecciķ cartogrāfica, etc) i en general aplica una transformaciķ de 3 o 7 parāmetres (Bursa-Wolf, Molodensky), segons convingui. Tanmateix, per al cas concret de Catalunya, aplica rigorosament les especificacions donades per l'Institut Cartogrāfic de Catalunya en la conversiķ entre UTM-31N-UB/ICC (ED50) i ETRS89 (en qualsevol de les dues direccions), tal i com ja es va programar al MiraMon, per a rāsters i vectors, en les aplicacions de canvi de sistema de referčncia (CanviPrj i CalcGeo). En aquesta primera versiķ se suporta tant vectors estructurats (incloent fitxers que sķn interpretats com a tals: SHP, DXF, etc), com no estructurats (VEC), com recursos ArcSDE. Donat que els mapes (MMM, MMZ) ara contenen informaciķ del sistema de referčncia horitzontal per tal d'interpretar adequadament les coordenades (millora del 17-09-2012) un mapa pot contenir una barreja de recursos geogrāfics en sistemes de referčncia diferents els quals seran adaptats al sistema de referčncia del mapa que els conté (que fins i tot pot ser diferent al de qualsevol dels conjunts d'informaciķ geogrāfica recursos continguts). En propers dies es completarā l'adaptaciķ amb les següents acccions: suport a seleccions interactives i globus informatius, retocs de simbolitzaciķ en gruixos i grandāries de símbols quan les unitats sķn molt diferents (típicament graus i metres), implementaciķ en rāsters i adaptaciķ a WMS/WMTS quan no sigui ofert pel servidor.
  • MM32: S'ha implementat la reprojecciķ cartogrāfica al vol en el cas en quč es demana que, per a major velocitat, es carregui en memōria totes les coordenades de tots els objectes vectorials (excepte en ArcSDE, on tindria poc sentit).
  • MM32: S'ha implementat la consulta per localitzaciķ en dades vectorials de tot tipus quan la capa es mostra reprojectada al vol. Per a millorar la informaciķ donada a l'usuari, les coordenades es mostren tant en el sistema de referčncia original de la capa (amb indicaciķ d'aquest) com en el sistema vigent en quč s'estan reprojectant al vol. Sempre que hi pot haver dubtes es mostren les unitats dels diferents sistemes de referčncia, de les longituds, ārees, etc.