Diari de versions del MiraMon


Fullejar per data


   (1-1634)
Data: 10-08-2012
Versiˇ: 7.0l
Descripciˇ:
  • MM32: S'ha fet que durant la digitalitzaciˇ en mode "Coordenades via teclat" les coordenades puguin ser indicades tambÚ en "coordenades polars", Ús a dir, donant l'angle i la distÓncia des del vŔrtex previ. Aquest mode Ús compatible amb fitxers estructurats i no estructurats. El mŔtode de cÓlcul de moment Ús respecte al nord de la projecciˇ, per˛ Ús previst implementar la possibilitat de fer-ho respecte del nord geogrÓfic.
  • MM32: S'ha corregit un error que es produ´a en la digitalitzaciˇ en mode "Coordenades via teclat" quan es premia el botˇ "Acabar objecte" en fitxers ARC i POL.
  • MM32: S'ha corregit el fet que s'ignorava l'atribut durant la digitalitzaciˇ en mode "Coordenades via teclat" quan es premia el botˇ "Acabar objecte" en fitxers VEC si aquest es canviava a "mig digitalitzar l'objecte".
  • MM32: S'ha fet que durant la digitalitzaciˇ en mode "Coordenades via teclat" si es copien dades des del porta-retalls i aquestes contenen les dades (X Y i eventualment Z, o bÚ Angle DistÓncia i eventualment Z) separades per comes, espais o tabuladors, les dades es distribueixen automÓticament en les 2 o 3 caselles corresponents.