Diari de versions del MiraMon


Fullejar per data


   (1-1634)
Data: 23-03-2012
Versió: 7.0k
Descripció:
  • MM32 i SIDIMG: S'ha corregit un petit error en les llibreries de lectura del format MrSID que provocava que de vegades no es documentés correctament el sistema de referència de la imatge.
  • GeMM: S'ha evitat que en algun cas la simulació de la consulta per localització que es pot fer des de la pestanya d'Informació temàtica desestabilitzés el programa.
  • MM32: S'incorpora en les capes d'exemple accessibles des de "Fitxer | Obrir recursos d'Internet | Obrir altres mapes i capes d'Internet" un recurs ecwp:// que conté una ortofoto d'Oregon (USA) de 2005, en lat/long-WGS84, de 811 848 columnes x 985 539 files.
  • MM32: S'ha passat a gestionar els recursos ecwp:// i els fitxers ECW amb noves llibreries, la qual cosa proporciona velocitats substancialment més ràpides i evita alguns casos de missatges d'error que apareixien al cap d'una estona de treballar. També s'ha fet, en el cas ecwp:// que quan després d'un cert temps d'inactivitat es perdia la connexió amb el servidor, el MiraMon la reobri automàticament. Les noves llibreries s'anomenen NCScnet4.dll, NCSEcw4_RO.dll, NCSUtil4.dll i tbb.dll, que el programa descarregarà automàticament del web del MiraMon si cal (els administradors d'instal·lacions corporatives del MiraMon (aules, agències governamentals, etc) han de fer una execució obrint, amb privilegis d'escriptura sobre el directori on és el MiraMon, un ECW o ecwp:// a fi de forçar la descàrrega de les noves llibreries).