Diari de versions del MiraMon


Fullejar per data


   (1-1634)
Data: 30-06-2010
Versiˇ: 7.0a
Descripciˇ:
  • MM32: Se soluciona un cas molt singular en quŔ una etiqueta dinÓmica d'un polipolÝgon no es dibuixava en determinats zooms generals.
  • MM32: S'afegeix, a la secciˇ [HARDWARE] del MiraMon.par, el nou parÓmetre TempsArrossegamentDinamicSegons, el qual permet indicar el temps, en segons, que el programa espera entre un clic del ratolÝ i un arrossegament per considerar que s'estÓ fent un canvi dinÓmic a mode desplašament (pan). El valor per defecte Ús 0.2. Podeu indicar qualsevol valor positiu fins a 1. Indiqueu -1 si voleu inactivar el canvi dinÓmic a desplašament. Si es desitja activar o inactivar el mode d'arrossegament dinÓmic durant la digitalitzaciˇ es pot usar un altre nou parÓmetre, ActivaArrossegamentDinamicDurantDigitalitzacio, amb valors 1 o 0, a la mateixa secciˇ [HARDWARE]; aquest parÓmetre Ús ˙til perquŔ algunes persones tendeixen a "arrossegar" el ratolÝ entre clics durant la digitalitzaciˇ i activen massa freqŘentment l'arrossegament dinÓmic.
  • MM32: S'ha fet que en sincronitzar sessions, els zooms de reducciˇ que impliquen que la capa acabi ocupant menys que l'Órea client (possible tÝpicament quan el mode de gestiˇ del zoom Ús RÓster) tambÚ comportin una sincronitzaciˇ correcta en totes les sessions. TambÚ s'emet un advertiment en situacions no sincronitzables per causa de modes de gestiˇ de zoom diferents.