Diari de versions del MiraMon


Fullejar per data


   (1-1634)
Data: 25-05-2009
Versiˇ: 6.4o
Descripciˇ:
  • SDEMM i MM32: Es corregeix un error que es produ´a en alguns casos en la visualitzaciˇ dels accents i altres carÓcters especials.
  • SDEMM i MM32: Es permet l'herŔncia de la simbolitzaciˇ des de fitxers REL de capa amb connexiˇ via SDS.
  • SDEMM i MM32: Es declaren no mostrables les unitats numŔriques de les quals no se'n coneixen les unitats en la importaciˇ de l'ArcSDE a fi d'evitar que en la consulta per localitzaciˇ aparegui l'interrogant que evidencia la manca d'aquesta metadada (tanmateix, igualment des del GeMM es pot continuar essent conscient dels camps numŔrics per als quals, malgrat que no es mostrin les unitats, aquestes sˇn desconegudes).
  • MM32: Es resol el fet que l'obertura de fitxers rÓsters de mÚs de 256 categories havien deixat de ser obribles arran de les darreres modificacions en la simbolitzaciˇ de rÓsters.
  • MM32: S'evita que en la digitalitzaciˇ d'arcs les caracterÝstiques de connectable i copiable de la capa es perdin sota certes circumstÓncies.
  • MM32: S'amplia la interrupciˇ de redibuixat prement la tecla de desplašament de maj˙scules en capes WMS durant la previsualitzaciˇ d'impressiˇ (excepte quan s'estÓ fent zoom, per no interferir amb la combinaciˇ Maj+Lupa, que actua de zoom de reducciˇ).
  • MM32: S'evita l'apariciˇ d'unes ratlles horitzontals de gruix un pÝxel de pantalla durant la previsualitzaciˇ d'impressiˇ (no en la impressiˇ en si). Aquestes ratlles, que anteriorment havien aparegut en altres situacions per˛ el defecte ja havia estat solucionat, encara apareixien quan es donaven simultÓniament aquestes circumstÓncies: papers grans + mode 0 de GenerarImpressioAOrdinadorAbansDEnviarAImpressora + capes WMS.