Diari de versions del MiraMon


Fullejar per data


   (1-1634)
Data: 14-09-2008
Versiˇ: 6.4a
Descripciˇ:
  • MM32: Se soluciona un cas en quŔ la cÓrrega de nodes en mem˛ria com a resultat d'una consulta no s'efectuava correctament.
  • MM32: S'evita que, en un cas molt poc freqŘent, la consulta per localitzaciˇ de nodes durant la digitalitzaciˇ de la corresponent capa d'arcs no trobÚs el node en qŘestiˇ.
  • MM32: S'eviten conflictes amb el fitxer de nodes si aquest tenia seleccions efectuades i simultÓniament estem digitalitzant el seu corresponent fitxer d'arcs.
  • MM32: Quan s'acaba la digitalitzaciˇ d'un nou arc, i si estÓ activada la peticiˇ de generaciˇ d'estructuraciˇ topol˛gica dinÓmica, es redibuixen immediatament els altres arcs que tambÚ puguin haver estat alterats per la inclusiˇ del nou arc.
  • MM32: S'evita que el botˇ de tancar polÝgon quedi polsat a la barra d'eines de digitalitzaciˇ quan es demana aquesta funcionalitat. Aquest descuit no tenia, per˛, cap implicaciˇ prÓctica.
  • MM32: Quan durant la digitalitzaciˇ o ediciˇ es tanca involuntÓriament el MiraMon (tocant la X de la barra del programa, per exemple) havent-la interromput temporalment per a fer una consulta i no es tÚ activada la funcionalitat ConfirmacioSortirMiraMon del MiraMon.par, igualment es fa aparŔixer la caixa que permet decidir si es vol continuar digitalitzant sense tancar el MiraMon.
  • MM32: Es programa desar els rÓsters de tipus IMG o composicions RGB com a fitxer BMP georeferenciat quan s'estÓ usant un mode de gestiˇ de mem˛ria de visualitzaciˇ a partir del fitxer original.
  • MM32: Es revisen i acaben les conversions dinÓmiques entre els diferents modes de gestiˇ de mem˛ria en el cas dels rÓsters de tipus IMG o composicions RGB, incloent la gestiˇ de les reduccions de 24->8 bits amb independŔncia del model adoptat i s'apliquen diverses optimitzacions addicionals especialment desenvolupades. S'unifica la visualitzaciˇ del NODATA per defecte a blanc (que es pot convertir a transparent tant en rÓsters normals (i de fet a qualsevol color) com en combinacions de 24 bits). Es resol algun cas rebel en rÓsters de valors reals i NODATA molt extrems. Amb aix˛ es dˇna el tema per tancat, llevat que es trobi algun error o es perfecccioni algun aspecte en el futur.
  • MM32: Donat que els fitxers BMP ja poden portar metadades i, amb elles, georeferenciaciˇ, es promociona l'obertura de fitxers BMP com qualsevol altre format rÓster de visualitzaciˇ directa. Volem fer notar que, en particular el format BMP de 24 bits Ús especialment adequat per aquells usuaris que tinguin rÓsters de color de 24 bits (3 bandes RGB, com moltes ortofotografies de color), que desitgin treballar sense aplicar-hi tŔcniques de compressiˇ amb pŔrdua (tipus JPEG clÓssic, JPEG2000, SID o ECW) i que desitgin una mÓxima velocitat de velocitat de visualitzaciˇ, ja que, dels formats de 24 bits, el BMP Ús el que Windows nadivament mostrarÓ mÚs rÓpidament. AixÝ, Ús possible tenir fitxers de, per exemple, 1 Gbyte i tenir-los en pantalla en un instant.