Diari de versions del MiraMon


Fullejar per data


   (1-1634)
Data: 16-12-2007
Versiˇ: 5.5d
Descripciˇ:
  • S'ha programat una nova MSA d'importaciˇ i exportaciˇ de formats rÓsters Idrisi de 32 bits, anomenada WIdrMM, i s'ha incorporat als men˙s d'importaciˇ i d'exportaciˇ de l'MM32.
  • MM32: S'ha fet que la sincronitzaciˇ entre sessions sigui mŔtricament perfecta a base d'enviar informaciˇ sobre el Sistema de ReferŔncia Horitzontal (i ignorar les sincronitzacions en les sessions que no tenen el mateix que la sessiˇ des de la qual es fa el canvi d'Ómbit o de zoom) i a foršar en les sessions receptores el mode de gestiˇ del zoom i l'Ómbit de la vista general com el de la sessiˇ des de la qual es fa el canvi d'Ómbit o de zoom. En aturar la sincronitzaciˇ les sessions recuperen el seu mode de gestiˇ de zoom i Ómbit previs a la sincronitzaciˇ.
  • MM32: S'esquiva l'error de protecciˇ general que els drivers d'alguns pl˛ters donaven, en mode "generar el fitxer d'impressiˇ a la impresora" quan se'ls enviava un rÓster de 24 bits que ocupava gairebÚ tot un A1 (en mode "generar el fitxer d'impressiˇ a l'ordinador" funcionava sense problemes).
  • MM32: Se suprimeix de la caixa "Opcions avanšades d'impressiˇ del mapa" l'opciˇ "Imprimir rÓsters en paquets petits" ja que actualment tothom la usa. Es deixa encara la possibilitat de desactivar l'opciˇ a travÚs de la clau ImprimirRastersEnPaquetsPetits= de la secciˇ [HARDWARE] del MiraMon.par.
  • MM32: La caixa "Opcions avanšades del dispositiu d'impressiˇ", accessible des del botˇ "+..." de la caixa de disseny de la impressiˇ, s'enriqueix amb els nous parÓmetres MaximPaquetX_a_Impressora i MaximPaquetY_a_Impressora, que permeten controlar la grandÓria mÓxima dels paquets que el MiraMon envia a la impressora quan imprimeix rÓsters. Aquests parÓmetres tambÚ poden ser fixats des de les claus hom˛nimes de la secciˇ [HARDWARE] del MiraMon.par.